Om

PIG4EXPORT - en loyal samarbejdspartner

En sund virksomhed

Virksomhedens daglige ledelse varetages af Jan Tambo. For Pig4export er nærhed og redelighed vigtige aspekter i samarbejdet med leverandørerne af smågrise og de veterinære myndigheder.

 

Alle grise som forlader smågriseproducenten kontrolleres enten ved producenten eller på et uafhængigt eksportmarked af Jan Tambo personligt.

Dette sikrer at vejningen er korrekt udført og at dyr som ikke er transportegnede aflives.

 

Jeg varetager alene smågriseproducentens interesse. Jeg påtager mig hele ansvaret uden at uddelegere, for at opnå den bedste indtjening.

 

Pig4export satser målrettet på de østeuropæiske markeder, som gennem de seneste år har fået en bedre afsætningsstruktur. Dette inkluderer, at mange internationale fodervirksomheder og slagterier finansierer indkøb af smågrise, hvilket sikrer at pengene hurtigere kommer tilbage.

 

Som noget nyt på det danske marked tilbyder Pig4export afregninger, hvor der ikke fratrækkes halvorner. De eneste fradrag du vil opleve som leverandør hos Pig4export bliver fulgt af en aflivningserklæring fra de veterinære myndigheder. Vi vil være redelige og ordentlige.

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne russiske kunde har 80.000 stipladser! Jan Tambo har forsynet kunden med smågrise siden 2006.

 

Pig4export.dk · Bellemøllebanke 2 · DK-7140 Stouby

Tlf. +45 21 20 14 67 · Fax +45 76 56 14 67

mail: jan@pig4export.dk · Cvr-nr. DK27071198

 

© copyright LiLo Web